Geplaatst op

Wat is het nieuwe valutahandelsplatform van sobre Yuan Give Group?

De Yuan Pay Group is het van de grootste Offshore virtuele organisaties die sinds vorig jaar actief zijn in sobre Blockchain-ruimte. Als je het nog niet hebt gehoord, dan was vorig jaar het eerste jaar dat Bitcoin approach zijn problemen liet zien, zoals: deflatie, identiteitsdiefstal, PGP-sleutels en meer. De hele zaak werd een behoorlijke PR-nachtmerrie voor de Chinese regering. Veel Oriental internetgebruikers yuan crypto werden ook getroffen door dit probleem, terwijl de regering enkele negatieve uitspraken deed over de virtuele valuta-industrie. yuan pay group Dit zorgde ervoor dat veel ondernemers in Cina mas waren omkring te investeren in Blockchains.

Een leiderschap van de Yuan Pay Group is usually echter van mening dat ze het manier hebben gevonden om de cryptosfeer te betreden en dat ze just nu beginnen reached het ontwikkelen van hun eigen open-sourceprotocol. Para nieuwe naam voor ditgene project is Biletian, naar para voormalige zu meinem bedauern van het team, depart this life ook het platform experienced ontwikkeld. Een team omvat nu enkele eigenste Chinese investeerders en veteranen uit de forex-industrie.

Biletian zal de leden van para Yuan Give Group toestaan om het autohandelaar te gebruiken omkring digitaal operative het system te handelen. Volgens para officiƫle web page van de Yuan can be de autohandelaar in staat omkring verschillende algoritmen te gebruiken om para toekomstige prijzen van enkele van para meest verhandelde grondstoffen te voorspellen. Een kan bijvoorbeeld de forextraders vertellen of sobre olieprijs de komende twee weken omhoog of omlaag zal gaan. Dit wordt gedaan met behulp van een complexe reeks algoritmen en de ontwikkelaars beweren dat deze -algoritmen oorspronkelijk in Duitsland zijn ontwikkeld, maar dat se met succes zijn aangepast aan para behoeften van een meer geavanceerd handelssysteem.

what is yuanpay group

Daarnaast kan de autohandelaar van het nieuwe Biletiaanse system ook de digitale activa vehicle alle handelaren in het systeem analyseren. Deze digitale activa worden gebruikt om de trends van de markt te bepalen, en door deze informatie te combineren attained realtime gegevens van een eigenlijke system, zullen sobre forextraders een beter inzicht krijgen in de bewegingen van para markt. Wanneer deze informatie wordt gecombineerd met het reeks weitere informatie vehicle het platform, wordt het voor forextraders gemakkelijker om betere beslissingen te nemen over wat voor soort transacties ze moeten uitvoeren. Ze kunnen ook advies krijgen van een platform more than het ing dan niet uitvoeren van een transactie, afhankelijk van de prestaties in de markt.

Het is usually echter belangrijk op te merken dat deze nieuwe functie vehicle Biletian niet alleen betrekking heeft op de Chinese markt. Biletian is ook ontworpen om compatibel te zijn met investeerders van more than de hele wereld. Wie iemand in Amerika bijvoorbeeld valuta uit China wil kopen, hebben ze toegang tanto de software die dergelijke diensten aanbiedt. Ze hoeven geen software naar hun computer te downloaden omkring digitaal te handelen realized Chinese tegenhangers. De web-site legt uit dat dit te wijten is normally aan een feit dat het idea van Biletian draait om het faciliteren van connectiviteit tussen vreemde valuta’s met elkaar.

In het Chinees is een woord voor Yuan ook bekend als Wuyi, wat letterlijk het geld van para Chinezen betekent. Door gebruik te uitvoeren van sobre nieuwe functie van Biletian, krijgen investeerders over de hele wereld toegang tot van de kansen die para Yuan Fork out Group biedt. Hierdoor kunnen ze vrij handelen accomplished de valuta vehicle andere landen zonder zich zorgen te maken above wisselkoersproblemen. Naarmate de prijzen van cryptomunten blijven stijgen, zullen meer investeerders truck over de hele wereld deelnemen aan de handel, waardoor dit platform meer geloofwaardigheid krijgt op een gebied vehicle beleggen in cryptomunten. Sobre toekomst truck deze innovatieve technologie kan investeerders een betere mogelijkheid bieden omkring in sobre toekomst winst te maken .